Ubieranie sie w lumpkach?
Moderatorzy: Zigi, Jaro, aisne
-
- Ja tu zaglądam
Powidzcie, co sadzicie o ubieraniu sie w tzw. tanim armanim 

Ostatnio zmieniony 7 kwie 2011, o 13:13 przez wiosenka26, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja sie ubieram, ale długo trwało zanim się przestałam brzydzić. Kwestia nastawienia - zadziałał instynkt stadny, bo siostra już się dawno tak ubierała a ja nie. Teraz to dla mnie rodzaj rozrywki - polowanie na okazję hehe 

Ale ja jeżdżę do Redy, bo się jeszcze na rumskie nie przestawiłam
Czasami do szajcara, ale mnie tam ceny wkurzają.

Dokłaaaaaadniemagdaeska pisze:Teraz to dla mnie rodzaj rozrywki - polowanie na okazję hehe

-
- Początkujący
Ja ogólnie bardzo lubię "taniego armaniego". Połowa moich ciuchów pochodzi właśnie z second handu. W ten sposób można tanio i oryginalnie się ubrać. Jedynie buty i bieliznę kupuje gdzie indziej. Ostatnio bardzo często tam zaglądam. Jedynie czego nie lubię w "lumpach" to zapach. Zawsz po zakupie od razu wszystkie nowe nabytki lądują w pralce.
-
- Początkujący
Czemu nie. Ubrania się wypierze i będą jak nowe. Z lumpeksu mam swoje najlepsze spodnie. Przez miesiąc takich szukałem, a wszedłem do pierwszego lepszego lumpa i znalazłem je od razu. To się nazywa fuks
Nie mam nic przeciwko. Często ludzie oddają do lumpów bardzo dobre ciuchy, tylko trzeba iść je kupić w dniu dostawy. Później nie jest już w czym wybierać.
-
- Początkujący
Nie widze w tym nic zlego. Przeciez pewnie mozna dostac prawie nowe rzeczy w atrakcyjnych cenach .. jesli ktos chce to w czym problem?:)